RegionBG

bg iconНачало » Стил » Кулинария » Вино с пъпеш
Вино с пъпеш
07 Авг 2012 19:00:00    |    605    |    Коментари: 0
pic

Пъпешите и гроздето не са местни плодове за Чили (внесени са от европейците), но именно от тази страна идва рецептата за освежителен летен коктейл. Ето рецептата в сп. Меню:

Необходими продукти за 4 порции:
1 пъпеш тип медена роса
500 мл пенливо вино
2 с. л. мед
2 с. л. сок от лайм
Лед

Начин на приготвяне:
1. Пъпешът се охлажда, изрязва се капаче и семките му се отстраняват, като се издълбават с лъжица.
2. Смесват се виното, медът и сокът от лайм. Всичко се сипва заедно с леда в пъпеша и се сервира със сламки.
 

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
 
Региони в България